hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TSYD Sivas Şubesi'nden anlamlı yardım

    TSYD Sivas Şubesinden anlamlı yardım
    expand

    TSYD Sivas Şubesi'nden anlamlı yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi  "Biz büyük bir aileyiz-Çocuklar üşümesin" kampanyası düzenleyerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı yaptı. 
    Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı'nın katıldığı kampanyada merkezde bulunan Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi'nde okuyan ve hiç bir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, kaban, ayakkabı, kazak, gömlek, pantolon gibi kışlık giyecekler dağıtıldı.
    Sivas İl Milli Eğitim Müdürü  Ebubekir Sıddık Savaşcı "TSYD Sivas Şubesi  gerçekten olumlu ve örnek bir davranışla bir kampanya düzenledi. Bu kampanyada en önemli  olay, sağ elin verdiğini sol elin görmemesi mantığı ile hareket edilmesi. TSYD'nin sloganında yer aldığı gibi cidden büyük bir aileyiz. Bizlere bu konuda destek sağlayan, olumlu ve örnek davranışlar sergileyen TSYD Sivas Şubesini  kutluyorum. Eğitim camiası adına  kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
    TSYD Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan ise, düzenlenen kampanyada destek verenlere teşekkür etti.
    Çağlayan "TSYD Sivas Şubesi olarak yönetim kurulumuzla birlikte 'Biz Büyük Bir Aileyiz -Çocuklar Üşümesin' adı altında bir kampanya düzenlemek ve bu kampanya ile  hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve geleceğimizi temsil edecek olan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. TSYD Sivas Şubesi adına bu gün olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow