hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ulaş'ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174'üncü yılı kutlandı

    Ulaşta Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174üncü yılı kutlandı
    expand

    Ulaş'ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174'üncü yılı kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS'ın Ulaş ilçesinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174'üncü yılı nedeniyle kutlama programı düzenlendi. 
    Ulaş ilçesinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174'üncü yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalarda ilk olarak İlçe Emniyet Amir Vekili Hacı Bilen ve polisler için İlçe Emniyet Amirliği binasında program düzenlendi. Programa Kaymakam Vekili Halil Dalak, Belediye Başkanı Turan İlbey, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirtaş, polis ve jandarma personelleri, kurum amirleri ile muhtarlar katıldı. Burada konuşan Kaymakam Vekili Dalak. "Bütün polislerimizin, bütün emniyet güçlerimizin gününü kutluyorum, Rabbim sağlık sıhhat içerisinde bu ülkeye güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, başlarına ya da ayaklarına en ufak taş değmesin huzur içinde işlerini yürütsünler. Tabi bu görevleri yaparken şehit olmuş gazi olmuş kıymetli kardeşlerimiz var Allah ölenlere rahmet eylesin kalanlara da sağlık sıhhat versin" dedi.
    İlçe Emniyet Amir Vekili Hacı Bilen ise, "Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız gelenlere teşekkür ediyoruz. 174 yıldır 7 gün 24 saat görev yapıyoruz, güvenliğimiz ve huzurumuzun teminatı polis teşkilatı inşallah daha uzun süre devam edecektir" dedi. Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü İzzet Kendir dua etti.
     
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow