hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vakıflar'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

    Vakıflardan ihtiyaç sahibi ailelere yardım
    expand

    Vakıflar'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mert Taha VAROL/SİVAS, (DHA) - SİVAS Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesi Sivas ve Yozgat'ta 300 aileye erzak yardımı yapacak. 
    Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesiyle yardımlarına devam ediyor. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuyor. Ramazan ayına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi aileleri unutmayan Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas ve Yozgat'ta 300 aileye gıda yardımında bulunacak. Gıda kolisi dağıtımına katılan Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Sivas ve Yozgat'ta öğrencilere burs, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi ve gıda olarak yılda 2 Milyon 600 bin liralık yardımda bulunduklarını belirtti.
    Yardımların düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirten Karaca, "Bu yaptığımız program sadece semboliktir. Yıl içerisinde yardımlarımız sistematik olarak 12 ay devam ediyor. Bu gün yaptığımız dağıtım sadece bir bölümüdür. Üniversite ve orta öğretim öğrencilerine burs vermek ve ihtiyaçlı ailelere nakit yardımında bulunmak sadece bir güne mahsus değil, bir yıl içerisinde devam etmektedir. Bu gün de koronavirüs sebebiyle gıdalarımızı ailelerimize teslim ediyoruz. İnsanımızın bir yarasına merhem, sancısına çare olmak adına devletimizin bir katkısıdır, vakıflarımızın bir katkısıdır. Dağıtımlarımız esnasında çocuklarımızı da unutmayalım diye şekerlemeler, tatlılar ve helvalar da ikram ediyoruz. İnşallah milletimiz bu sıkıntıdan kurtulacak. Her ay sürekli olarak 300 aileye dağıtım yapıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow