hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara Kaymakamı Sayın, öğrencilerle buluştu

    Zara Kaymakamı Sayın, öğrencilerle buluştu
    expand

    Zara Kaymakamı Sayın, öğrencilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA) - ZARA Kaymakamı Mehmet Sayın, Zara Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.
    Zara Anadolu Lisesi'ne ziyarette bulunan Kaymakam Mehmet Sayın, okul yönetiminden okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Sınıfları gezen Kaymakam Sayın, üniversite sınavına girecek öğrencilere sınavda başarılar diledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Sayın, daha sonra okul öğretmenleri ile bir toplantı düzenledi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi hatırlatan Kaymakam Mehmet Sayın, "Bu yıl üniversite sınavına girecek öğrencilerimize moral vermek amacıyla Zara Anadolu Lisesine bir ziyaret düzenledik. Özellikle bu yıl liseye geçen ve lise son sınıfa gidip bu yıl mezun olarak üniversiteye gidecek öğrencilerle sohbet ettik. Onlardan üstün başarılar bekliyoruz. İlçemiz eğitim kampüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Gerek son teknoloji yapılan okullarımız gerekse öğretmen kadromuz çok kaliteli durumdadır. İlçemizde yetişen bu gençlerin ülkemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Hem onların bu heyecanlarına ortak olalım hem de sınavda başarı dilemek amacıyla bir araya geldik. Ziyaret sonrası da okul öğretmenlerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını ve bizden beklentilerini dinledik. Faydalı bir ziyaret olduğunu düşünüyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow