hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara Belediye Başkanı Çelik'ten mahalle ziyaretleri

    Zara Belediye Başkanı Çelikten mahalle ziyaretleri
    expand

    Zara Belediye Başkanı Çelik'ten mahalle ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- ZARA Belediye Başkanı Fatih Çelik mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor. 
    Zara Belediye Başkanı Çelik, Karşıyaka Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Başkan Çelik ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor.  Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ettiğini belirten Başkan Çelik,"Sorunları çözmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar hemşehrimizle birlikte olmayı önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim için önemli ve bize sunacakları görüşleri değerlidir." dedi.
    Zara'yı yaşanabilir ilçeye dönüştürmek için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirterek,"Bir süredir ilçemizde devam eden doğalgaz ve elektrik kabloların yer altına alınma çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu nedenle birçok yerde bozulan yolların yapım çalışmaları başladı ve hızla sürüyor. Mahallelerimizin sokaklarını ya asfalt, ya da parke taşı yapmaya başladık. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz."diye konuştu.

     FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow