hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zara'da 'Bir kap mutluluk' projesi

    Zarada Bir kap mutluluk projesi
    expand

    Zara'da 'Bir kap mutluluk' projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Zara ilçesinde Kaymakamlık ve Anadolu Lisesi işbirliği ile hazırlanan 'Bir Kap Mutluluk' projesi kapsamında sokak hayvanları için kermes düzenlendi.
    Zara Kaymakamlığı ve Zara Anadolu Lisesi işbirliği ile 'Bir Kap Mutluluk' projesi hayata geçirildi. Soğuk kış günlerinde açlıkla mücadele eden sokak hayvanları yararına başlatılan projenin birinci ayağı olan yöresel ürün pazarı ve kermes düzenlendi. Zara Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın, Zara Belediye Başkan Vekili Uğur Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Ahmet Karakuş ve diğer daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. Kermesten elde edilen gelir ile sokak hayvanları için mama ve yem ile kulübe alınacak.
    Proje hakkında bilgi veren Zara Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Arslan, "Elde edilen gelirlerle projenin diğer aşamaları için bayat ekmek toplama konteyneri ve hayvan yuvaları yapılacak. Aynı zamanda mama ve yem alarak sokak hayvanlarına dağıtacağız. Projenin son aşamasında da hayvan sahiplendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow