hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yüksel: Koronavirüsle mücadeleyi el birliğiyle sürdürmeliyiz

    Başkan Yüksel: Koronavirüsle mücadeleyi el birliğiyle sürdürmeliyiz
    expand

    Başkan Yüksel: Koronavirüsle mücadeleyi el birliğiyle sürdürmeliyiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye ekiplerinin yaptığı dezenfektan çalışmalarını yerinde inceleyerek, "Koronavirüsle mücadeleyi hep birlikte sürdürmeliyiz" dedi.

    Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelesini her alanda sürdürürken, sokağa çıkma kısıtlamaları ve bazı sektörlerde uygulanan geçici kapatma kararları nedeniyle zor günler geçiren esnafa da salgın mücadelesinde destek veriyor. Süleymanpaşa Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı pasaj, sanayi sitesi ve iş merkezlerinde düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmaları yürütüyor.

    İlçe merkezindeki pasajlarda, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmalarını denetleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir yandan çalışmaları yerinde planlarken, diğer yandan esnafla sohbet ederek talep ve beklentileri dinledi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Atlas Pasajı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Yüksel, "Koronavirüs salgınına karşı sürdürdüğümüz kamusal alanların dezenfekte çalışmaları kapsamında, pasajlarımızda devam eden ilaçlama çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcımız  Gökhan Saygı ile birlikte denetledik. Zor günlerden geçen esnafımıza destek olmak ve hem onların hem de alışveriş için pasajlarımıza gelen hemşehrilerimizin sağlığını korumaya yönelik çalışmalarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizden de ricamız, kişisel tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalmaktan vazgeçmemeleridir. Süleymanpaşa olarak salgınla mücadelemizde bir istikrar yakaladık ve salgının seyrini geriletmeyi başardık. Bundan sonraki süreçte bu illeti tamamen defedene kadar el birliği ile mücadeleyi sürdürmeliyiz" dedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow