hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva: Zor günleri birlikte atlatacağız

    Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva: Zor günleri birlikte atlatacağız
    expand

    Çerkezköy TSO Başkanı Kozuva: Zor günleri birlikte atlatacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Başkanı Süleyman Kozuva, "Zor günleri birlikte atlatacağız" dedi.

    Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu'nun yönetiminde video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı'na katıldı. Gündemdeki konuların yanı sıra ekonomide hayata geçirilen destekler ve tedbirler kapsamında gelinen son noktaya ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda ihtiyaç duyulan yeni adımlar istişare edildi. Ayrıca oda üyelerinin sektörlerinde koronavirüs (Covid-19) etkilerine karşı alınacak ekonomik önlem talepleri, sorun, neriler, Nefes Kredisi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.


    Toplantının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerini en aza indirmek için birlik başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odaları olarak üyelerimizden gelen talepleri, sorunları, önerileri birlik başkanımıza ilettik. Ayrıca koronavirüs (Covid-19) kapsamında güncellenmesi beklenen mali, finansal, operasyonel desteklerin yanı sıra istihdam ve lojistik destekleri de takip etmekteyiz. Bu zor günleri tedbir ve kurallara harfiyen uyarak, birlik ve beraberlik içinde atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow