hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozuva: Kan bağışının sonunda hayat var

    Kozuva: Kan bağışının sonunda hayat var
    expand

    Kozuva: Kan bağışının sonunda hayat var

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) ve Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi işbirliğinde 'Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası' düzenlendi. 

    Çerkezköy TSO 12'nci Meslek Komitesi önderliğinde gerçekleştirilen organizasyona Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da destek oldu. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, oda üyeleri Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışladı. 

    Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi ile iş birliği içerisinde düzenlediğimiz 2 günlük kan ve kök hücre Bağış kampanyamızı başlattık. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize ve ülkemize yarar sağlayacak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermekteyiz. Bugün de ülkemizin en köklü kuruluşlarından, ırk, dil, din, cinsiyet ayırmadan tüm insanlığa yardım elini uzatan Türk Kızılayı'na destek olmak amacıyla düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projemizde üyelerimiz, çalışanlarımız ve vatandaşlarımızla bir aradayız. En temel yaşam kaynağı olan her bir kan bağışı 3 can demek. Bir damla kan, bin umut demek. Birkaç dakikanızı alacak olan bu işlemin sonunda hayat var. Biz biliyoruz ki, yardımseverlik, paylaşmak, ihtiyacı olanın yanında olmak milletimizin kanında var. 2 gün sürecek olan bağış kampanyamızın hayırlı olmasını diliyor, her vatandaşımızı 'ya bir gün bana da lazım olursa' bilinciyle kan ve kök hücre bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow