hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorlu Kaymakamı: Uyuşturucu konusunda çok hassasız

    Çorlu Kaymakamı: Uyuşturucu konusunda çok hassasız
    expand

    Çorlu Kaymakamı: Uyuşturucu konusunda çok hassasız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesi Kaymakamı Cafer Sarılı, uyuşturucu ile olan mücadelede emniyet teşkilatının canla başla çalıştığını belirterek, "Bizim en hassas olduğumuz konu uyuşturucu konusu. Bunun ilgili olarak emniyet güçlerimiz var güçleri ile çalışmaktadır" dedi.

     Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Halk Eğitim Merkezi'nde, Milli Eğitim Müdürlüğünün 2019 yılındaki faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ilçede 68 okulda 3 bin 133 öğretmenle 52 bin öğrenci olduğunu belirterek, "İlçemizde faaliyetlerimiz çok verimli ve faydalı bir şekilde sürdürülmektedir. İlçemizde 68 okulda  3 bin 133 öğretmen, 52 bin 202 öğrencimiz ve 287 hizmetlimiz  bulunmaktadır. İlçemizde dayanıksız raporu verilen sadece bir okulumuz bulunmaktaydı. O da Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirdi. İki tane yıkımı yapılacak binamız daha var. Biri lojmanlar biri de Mehmet Rüştü Uzel bünyesinde bulunan ve şu an kullanılmayan atölyenin yıkımı yapılacak"dedi.

    Toplantıda konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, uyuşturucu ile ciddi bir mücadele verildiğini ve yapılan operasyonlar ve ele geçen malzemeler ile çok sayıda gözaltına alınan çok sayıda kişiye de işlem yapıldığını söyledi. Sarılı, "Uyuşturucu ile mücadele çok hassasız. Çok sayıda operasyon yapılıyor ve kişiler ile birlikte uyuşturucu madde ele geçiriliyor.Bununla birlikte bu işi yapanlarda gözaltına alınıyor ve haklerinde işlem yapılıyor. Çok  kararlıyız bu konuda  Emniyet teşkilatlarımız var güçleri ile çalışıyorlar" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow