hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorlu'da çöp ev belediye tarafından temizlendi

    Çorluda çöp ev belediye tarafından temizlendi
    expand

    Çorlu'da çöp ev belediye tarafından temizlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde vatandaşların ihbarı ile bulunan ve içi çöple dolu ev belediye ekipleri tarafından temizlendi.

    Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar,  bir evin içinden ağır kokular yayılması üzerine kaymakamlığa şikayette bulundu. Şikayetin ardından Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eve yönlendirildi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada, ekipler tarafından halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren evde yoğun bir temizlik çalışması yapıldı. Yaklaşık 2 kamyon çöp çıkan ev koronavirüse karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri koronovirüs salgını nedeniyle tedbirlerini aldıklarını ancak mahallede bir evin çöp ev olması ve mikrop yayması korkusu ile kaymakamlığa şikayette  bulunduklarını söyledi,

    Evin temizlenmesiyle  rahat bir nefes aldıklarının da belirten mahalle sakinlerinden İsmail Yürür, "Mahallemizde çöp ev olduğunu biliyorduk. Son çıkan ve dünyayı etkisi altına alan ve maalesef ülkemizde de görülen koronovirüs nedeniyle evin temizlenmesi şart olmuştu. Mahalleli olarak gerekli şikayet üzerine belediye ekiplerince temizlik yapıldı" dedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow