hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çorlu'da muhtarlıklara dezenfektan makinesi konuldu

    Çorluda muhtarlıklara dezenfektan makinesi konuldu
    expand

    Çorlu'da muhtarlıklara dezenfektan makinesi konuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde bir inşaat firması sahibi ilçede bulunan mahalle muhtarlıklarında kullanılmak üzere dezenfektan makinesi hediye etti.

    Çorlu'da bulunan 26 mahalle muhtarlıklarına yeni normalleşme sürecinde kullanılmak üzere inşaat firması tarafından özel yapılmış dezenfektan makinesi hediye edildi. Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer,  muhtarlar adına dezenfektan makinesi hediye eden inşaat firması sahibi Yusuf Gümüş'e plaket takdim ederek teşekkür etti. Sarıer, "Yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Trakya'nın en büyük ilçesi olan Çorlu'da muhtarlıklarımıza Yusuf Gümüş tarafından dezenfekte makinesi ve dezenfektan verilmiştir. Tüm mahalle muhtarlarımız adına ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Yusuf Gümüş pandemi sürecinin başından beri muhtarlıklarımıza halkımıza elinden gelen yardımı yapmıştır. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

    İnşaat firması sahibi Yusuf Gümüş ise, "Pandemi sürecinde muhtarlarımız çok müthiş çalışmalar yaptılar, vatandaşlara sosyal yardımları ulaştırdılar. Mahallelerdeki eksiklikleri kamu kurumlarına ulaştırdılar. Bizde bu süreçte muhtarlarımızın bu gayretli çalışmalarından dolayı derneği ziyaret ettik. Pandemi sürecimiz devam ediyor, muhtarlıklarımıza bu süreçte vatandaşlarımız gelip gitmeye devam ediyor. Bizlerde muhtarlıkların girişlerine konulmak üzere dezenfektan makinesi hediye edelim dedik. Kabul ettikleri için muhtarlar derneğimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow