hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malkara Kaymakamı Yüksel, göreve başladığı gün şehit ailelerini ziyaret etti

    Malkara Kaymakamı Yüksel, göreve başladığı gün şehit ailelerini ziyaret etti
    expand

    Malkara Kaymakamı Yüksel, göreve başladığı gün şehit ailelerini ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat YAYIN / MALKARA (Tekirdağ),(DHA) - TEKİRDAĞ’ın Malkara ilçesi kaymakamlığı görevine atanan Kerem Süleyman Yüksel,  göreve başladığı ilk gün şehit ailelerini ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını  kutladı.  

    Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Tekirdağ'ın Malkara ilçesine Kaymakam olarak atanan Kerem Süleyman Yüksel, görev başı yaptığı ilk gün ilçedeki 3 şehit ailesini ziyaret etti. Ailelerle sohbet ederek, Kurban Bayramlarını  da kutlayan Kaymakam Yüksel, bayram boyunca tüm şehit ailelerini ziyaret edeceğini söyledi.

    Kaymakam Yüksel, şehit ailelerinin acısını paylaştığını ifade ederek, "Önümüzde kurban bayramı var. Kurban bayramında malum pandemi sürecinden dolayı çok fazla ziyaret gerçekleştiremeyeceğiz ve çok fazla bir araya gelemeyeceğiz. Ama şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu onlara göstermek içinde ilk ziyaretimize onlarla başladık. Bugün ilçemizde ikamet eden 3 şehit ailemizi ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde de ziyaretimize devam edeceğiz. Bayram süresince tüm şehit ailelerimizi ziyaret etmiş olacağız" dedi.

    Gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu söyleyen şehit yakını Cenap Kemal Çakmaz da, “Kaymakam beyin bugün Malkara ilçesine yeni atandığını öğrendik. İlk olarak şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit ailesi olarak memnun olduk. Dayım Şehit Kemal Kartal 1989 yılında Beytüşşebap’ta şehit olmuştu. Kaymakam bey bizleri ziyaret ederek bizlere şeref ve onur verdi. Bizlere mutluluk verdi. Kendisine teşekkür ederiz ve yeni görevinde başarılar dileriz. Herkese iyi bayramlar diliyoruz" diye konuştu.

    Kaymakam Yüksel'in ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen şehit kardeşi Şerife Elmesan ise, “Yeni kaymakamımıza başarılar diliyoruz. Şehit ailelerini ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Benim abim 1977 yılında 12'nci ayın 9 unda Batman’da şehit oldu. Ben o zaman daha 12 yaşındaydım, çocuktum" ifadelerini kullandı.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow