hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malkara'da büfeden hırsızlık

    Malkarada büfeden hırsızlık
    expand

    Malkara'da büfeden hırsızlık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA) - TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Erhan Güreşçi'ye(36) ait büfeye giren hırsızlar yaklaşık 5 bin lira değerinde sigara, bilgisayar, para, parfüm ile yiyecek çalıp kayıplara karıştı.

    Hırsızlık, Malkara Yeni Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan Erhan Güreşçi'ye ait büfede gece meydana geldi. Gece büfeye gelen Güreşçi, hırsızlık yapıldığını görünce durumu polise bildirdi. Polis ekipleriyle birlikte yapılan incelemede bir miktar para ile yaklaşık 5 bin lira değerinde sigara, bilgisayar, parfüm ile yiyecek çalındığı tespit edildi. Polis ekipleri işyerinde incelemede bulunup, hırsızlık yapan kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlığın büfenin küçük penceresinden içeriye girilerek yapıldığı belirlendi.


    Hayvanlara yemek vermek için gece büfeye geldiğini belirten Erhan Güreşçi, "Köpeklerimi beslemek onlara yemek vermek için büfeye geldim. Kapıyı bir açtım baktım her yer dağınık. İçerisini soymuşlar. Sigara kasasını patlatmışlar. Diğer sigaralarımı almışlar. Masa üstü bilgisayarımı laptopumu almışlar. Özel eşyalarım vardı onları almışlar. Para kasında olan ufaklık paraları almışlar. Parfümlerim vardı onları almışlar. Yaklaşık 5 bin lira zararım var. Biz gariban insanlarız. Biz burada sabahtan akşama kadar 1 lira, 1 lira olarak para topluyoruz.  Akşam da geliyor başkası alıyor bunları. Ama ben bunlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow