hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Karaismailoğlu'ndan Marmaraereğlisi'nin projelerine destek

    Bakan Karaismailoğlundan Marmaraereğlisinin projelerine destek
    expand

    Bakan Karaismailoğlu'ndan Marmaraereğlisi'nin projelerine destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şafak TAŞOYAR/MARMARAERAĞLİSİ(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'da dün açılışa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın projelerini anlattığı Karaismailoğlu, projelere gereken desteği vereceğini söyledi.

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Tekirdağ'da, 'Hayrabolu-Tekirdağ Yolu Kandamış-Ortaca Köyleri Kesimi ile Tekirdağ Çevre Yolu Muratlı Köprülü Kavşak Kolu' açılış törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu, törenin ardından beraberinde Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte Marmaraereğlisi ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçe Kaymakamı Gökhan Bakan ve Belediye Başkanı Hikmet Ata tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu'na ilçe hakkında brifing verildi. Başkan Ata,  hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan alt ve üstyapı çalışmaları, ulaşım ağları, yol, kentsel dönüşüm ve projelerle ilgili sunumda bulunup, projelere destek talebinde bulundu.

    Başkan Ata, "Marmaraereğlisi-Çorlu demiryolu güzergahının ilçe sakinlerimizden gelen talepler doğrultusunda, şehir bütüncüllüğünü bozmayacak şekilde yeniden düzenlenmesinin sözünü sayın bakanımızdan aldık. Bunun dışında Karayolları İskelesi'nin belediyemize tahsisi talebinde de bulunduk. Karayolları İskelesi projesini hayata geçirdiğimizde, Trakya'nın en güzel sahil şeridini vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız. Kıymetli bakanımızdan gerekli tüm desteklerin verileceğinin sözünü aldık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 
    .
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Marmaraereğlisi için yapılması gereken bütün projelerin arkasında olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Hikmet Ata'ya çalışmalarında başarılar diledi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow