hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmara Ereğlisi'nde fidanlar toprakla buluştu

    Marmara Ereğlisinde fidanlar toprakla buluştu
    expand

    Marmara Ereğlisi'nde fidanlar toprakla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Şafak TAŞOYAR/MARMARA EREĞLİSİ(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde 'Milli Ağaçlandırma Günü' nedeniyle düzenlenen etkinlikle fidanlar toprakla buluşturuldu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında, Marmara Ereğlisi ilçesinde Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın da katıldığı etkinlikle 1600 fidan toprakla buluşturuldu. 

    Meslek Yüksek Okulu bahçesine koronavirüs tedbirleri kapsamında fidan diken Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen bugünde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlatmış olduğu ağaç dikimi seferberliğinde bir araya geldik. Ormanlarımız bizim huzur kaynağımız, oksijenimiz geleceğe olan yatırımımız dolayısıyla, ülkemizde çok sayıda orman yangınıyla mücadele ettiğimiz bu yılda diktiğimiz yeni fidanlar ile acımız bir nebze olsun hafifleyecek ve kül olan ormanlarımızın yeniden yeşermesi için umut olacak. Katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah dikeceğimiz her fidan yarın için bizlere huzur, oksijen, yağmur, orman ürünleri olarak geri gelecektir" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow