hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmara Ereğlisi'nde, sosyal mesafeli meclis toplantısı

    Marmara Ereğlisinde, sosyal mesafeli meclis toplantısı
    expand

    Marmara Ereğlisi'nde, sosyal mesafeli meclis toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şafak TAŞOYAR / MARMARA EREĞLİSİ (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, normalleşme süreci kapsamında belediye meclis toplantısı 2.5 ayın ardından ilk kez gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında üyelere dezenfektan verilen mecliste sosyal mesafe kuralı uygulanırken, maske kullanımına da dikkat edildi.

    Marmara Ereğlisi'nde koronavirüs önlemleri kapsamında Mart ayından bu yana yapılmayan meclis toplantısı, ilk kez gerçekleştirildi. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Nisan ayı meclis toplantısı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı. Önceden dezenfekte edilen salona giren meclis üyelerine girişte dezenfektan, maskesi olmayanlara da maske verildi. Meclis üyeleri ve konukların, sosyal mesafe kuralına göre oturmaları sağlandı. Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, yoklama yapılmasının ardından meclis üyelerine pandemi sürecinde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

    Salgın sürecinde Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi ile işbirliği yaparak belediye binasında kurulan steril alanda maske üretimi gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Ata, "Bu maskeleri kamu kurumları ve hizmet vermeye devam eden esnaflar ile semt pazarlarında pazarcılara ve vatandaşlara dağıtıldı. Belediye binamızın girişine sterilizasyon koridoru kurarak çalışanlarımız ve vatandaşlarımız için hastalık riskini en aza indirdik. Çok şükür ilçemiz bütün bu süreçten düşük riskli bölge olarak çıkmıştır" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow