hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaraereğlisi'nde şehit aileleri ve gazilere iftar

    Marmaraereğlisinde şehit aileleri ve gazilere iftar
    expand

    Marmaraereğlisi'nde şehit aileleri ve gazilere iftar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Şafak TAŞOYAR/MARMARAEREĞLİSİ(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenledi.

    Marmaraereğlisi Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar programına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Garnizon Komutanı Mustafa Geyik, Belediye Başkanı Hikmet Ata,  Cumhuriyet Savcısı Yusuf Şenel, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, Emniyet Müdürü Metin Temizer, İlçe Müftüsü Muhammet Ali Özer ile ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler, alevi dedeleri ve yakınları katıldı.

    Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çok güzel bir akşamda şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bizlere bu güzel organizasyonu düzenleyen ilçe kaymakamımız Gökhan Gürbüzerol'a, Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Hikmet Ata'ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın dalgalanması için canlarını feda etmekten kaçınmayan kahraman gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri ile bugün bir araya geldik. Sizlerle birlikte olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizleri onurlandırdınız. Birlik, beraberlik içinde nice Ramazanlarda birlikte olmak dileğiyle. Yüce Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hepinize sağlık dolu uzun bir ömür diliyor, saygılarımı sunuyorum" dedi

    Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise, "Vatanımız için canlarını, kanlarını ve bedenlerini feda eden aziz şehitlerimizin aileleriyle ve gazilerimizle bu mukaddes iftar sofrasında bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Böyle bereketli bir akşamda; iftar sofrasında, değerli bir toplulukla beraber olmak, bambaşka güzel.Sizler bizim en kıymetli değerlerimizsiniz. Bu cennet vatanımızın toprağına akıttığınız her bir damla kan için sizlere minnettarız. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin" dedi.

    İftar yemeği sonunda Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri masaların her birini ziyaret ederek şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir süre sohbet etti.(DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow