hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karantinadan çıktı, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi

    Karantinadan çıktı, Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdi
    expand

    Karantinadan çıktı, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Şarköy ilçesinde yaşayan Cemal Kuru(75), koronavirüs tedbirleri kapsamında bulunduğu karantinadan çıktıktan sonra Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 bin lira destekte bulundu.

    Şarköy'de yaşayan Cemal Kuru, 65 yaş üstüne uygulanan kısıtlama nedeniyle Şarköy Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Hattı'nı arayarak, Milli Dayanışma Kampanyasına bağışta bulunmak istediğini söyledi. Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulunan Kuru'nun evine gelen görevliler bağış yapılan parayı kampanya hesabına yatırıp makbuzu da Kuru'ya teslim etti.

    Cemal Kuru, Hollanda'dan 17 Nisan günü uçakla Samsun'a getirilip, sağlık taramalarının ardından otobüslerle Tokat'a götürüldüğünü, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 17 günlük karantina uygulaması için Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) Gülsüm Ana Öğrenci Yurdu'na yerleştirildiğini söyledi. Kuru, "Test sonuçlarım negatif çıkması üzerine memleketime uğurlandım.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya 2000 lira bağışlayarak destek oluyorum, her zaman devletimin yanındayım. Bundan sonra da devletimin yanında olmaya devam edeceğim" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow