hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şarköy'de aynı gün iki yangın, korkuttu

    Şarköyde aynı gün iki yangın, korkuttu
    expand

    Şarköy'de aynı gün iki yangın, korkuttu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nuri ÇAĞLAR / ŞARKÖY(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Şarköy ilçesinde aynı günde iki ayrı evde çıkan yangın paniğe neden oldu.  Yangının meydana geldiği iki evin de odaları küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

    Şarköy'de ilk yangın Ayfer Akman'a ait evde diğer yangın ise İstiklal  Mahallesi Dr. Cemal Özkan Caddesi üzerinde bulunan ikamette meydana geldi. İki yangında da evlerin odaları küle döndü. Yangınlarda herhangi bir can kaybının yaşanmaması derin nefes aldırdı.

    KOMŞUSUNA ÇAY İÇMEYE GİTTİĞİ SIRADA YANGIN ÇIKTI

    İlk olayın meydana geldiği evde yangın, Ayfer Akman'ın komşusuna gittiği sırada oturma odasında başladı. Kısa sürede evden çıkan dumanları farkeden Akman ve komşuları itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangına müdahale etmek için olay yerine gelen ekipler, araçların düzensiz parkından dolayı bir süre sokağa giremedi. İtfaiyeye polis ekipleri yardım etti. Annesinin evde olduğunu düşünerek içeriye giren Ayfer Akman'ın eşi Taner Akman ise itfaiyenin merdiveniyle kurtarıldı. Ekipler kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

    KİMSENİN YAŞAMADIĞI EV ALEV ALDI

    İlçede ikinci yangın ise ev sahipleri yurtdışında bulunan, boş bir evde gerçekleşti. Şarköy İstiklal  Mahallesi  Dr. Cemal Özkan Caddesi üzerinde bulunan ikamette çıkan yangını çevredeki vatandaşlar fark ederek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliğine bağlı Şarköy itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Evin oturma odasında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Oturma odasının kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeninin ise soba bacasının tutuşması sonucu gerçekleştiği belirtildi.

    Öte yandan iki olayda da herhangi bir can kaybının yaşanmaması derin nefes aldırırken, polis yangınlar ile ilgili soruşturma başlattı.

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow