hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siren sesinden korkan 6 yaşındaki Yağmur'a polisten doğum günü sürprizi

    Siren sesinden korkan 6 yaşındaki Yağmura polisten doğum günü sürprizi
    expand

    Siren sesinden korkan 6 yaşındaki Yağmur'a polisten doğum günü sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Şarköy ilçesinde devriye görevini yürüten polis ekiplerini çaldığı siren seslerinden korktuğu belirtilen anaokulu öğrencisi Yağmur Tiftik'e(6), emniyet müdürlüğü personeli doğum günü sürprizinde bulundu.

    Polis ekiplerinin devriye görevi sırasında her siren sesi duyduğunda korkup evine kapanan Yağmur Tiftik'in annesi Nesrin Tiftik, çocuğunun bu durumdan kurtarmak için Şarköy Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak yardım istedi. Bunun üzerine polis ekipleri, çalışma yaparak Yağmur'un doğum gününde bir pasta alarak evine doğum gününü kutlamaya gitti. Polis ekiplerini karşısında gören minik Yağmur, kendisini verilen hediyelere çok sevinip, doğum günü pastasını da onlarla birlikte kesti.

    Anne Nesrin Tiftik, "Kızım oynamak için  sokağa çıkmıştı. Saati biraz geçince sokaktan geçen polis ekipleri tarafından siren sesiyle eve gitmeleri için uyarıldı. Bu çocukta polislere karşı bir korku oluşturdu. Televizyonda bile siren sesi duysa korkarak saklanıyordu. 155'i  arayarak yardım istedim. Kızımın doğum gününde ona sürpriz yaparak polisler eve gelerek doğum günü pastası verdiler. Birlikte doğum gününü kutladık. O korkuyu da üzerinde atmış oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow