hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüsle mücadelede özel dezenfeksiyon ekibi kurdu

    Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüsle mücadelede özel dezenfeksiyon ekibi kurdu
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi, koronavirüsle mücadelede özel dezenfeksiyon ekibi kurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, koronavirüsle mücadelede etmek için özel dezenfeksiyon ekibi kurdu. Ekipler ilçenin cadde ve sokaklarını karış karış dezenfekte ediyor. Süleymenpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Hep birlikte bu salgını şehrimizden defedeceğiz" dedi.

    Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar'ın talimatıyla özel olarak oluşturulan dezenfeksiyon ekipleri, belediye hizmet binaları dahil olmak üzere tüm kamusal alanlarda özel bir çalışma başlattı. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün titizlikle yürüttüğü arındırma çalışmalarının yanı sıra özel ekipler de işlek cadde ve yollarda, kamu binaları ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda ekstra dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor.

    Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler, durmaksızın arındırma çalışmalarını sürdürerek Süleymanpaşa'da salgının yayılma hızını geriletmek için faaliyet gösteriyor. Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, özel dezenfeksiyon ekibiyle birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e bir sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Yüksel, çalışmaları dikkatle takip ettiğini belirterek başarılı çalışmaların devamını diledi.

    YÜKSEL: HEP BİRLİKTE BU SALGINI ŞEHRİMİZDEN DEFEDECEĞİZ

    Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Yüksel, salgından korunmanın en etkili yolunun alınacak olan kişisel tedbirler olduğunu hatırlatarak, "Maske, mesafe ve temizlik kurallarına sıkı sıkıya riayet etmek durumundayız. Aşı ve tedavi yöntemlerinin devreye gireceği güne kadar kişisel tedbirlerimizi en dikkatli şekilde uygulamalıyız. Allah'ın izniyle hep birlikte bu salgın belasını şehrimizden ve ülkemizden elbirliği ile defedeceğiz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow