hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi, salgınla mücadelesini sürdürüyor

    Süleymanpaşa Belediyesi, salgınla mücadelesini sürdürüyor
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi, salgınla mücadelesini sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçe belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde kamu binaları ile yoğun kullanılan cadde ve sokaklar, hastane girişleri ve otobüs durakları gibi kamusal alanlar dezenfekte edildi.

    Çalışmalar kapsamında 100'üncü Yıl, Namık Kemal ve Barbaros Mahallesi'nde ana arterler ile yoğun kullanılan cadde ve sokaklarda arındırma çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca Hükümet Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesi de dezenfeksiyona tabi tutularak temizlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, Çarşı Polis Noktası, Adalet Sarayı girişleri ile çevresi ve 1'inci Kısım Devlet Hastanesi ile Süleymanpaşa Belediyesi aşevi özel solüsyonla dezenfekte edildi.

    SALGIN TEDBİRLERİ HATIRLATILDI

    Semt pazarları, otobüs durakları, çocuk parkları ve diğer kamusal alanlar da arındırma işlemlerinden geçirilerek salgının yayılma riski ortadan kaldırıldı. Dezenfeksiyon çalışmaları ve diğer salgın tedbirlerinin salgın riski ortadan kalkıncaya kadar tavizsiz bir şekilde sürdürüleceği ifade edilirken, vatandaşlara da kişisel tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulanması, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesi ve mecbur olmadıkça sokağa çıkma kısıtlamalarına uyulması konusunda hatırlatmada bulunuldu.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow