hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ sahilini yeniliyor

    Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ sahilini yeniliyor
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ sahilini yeniliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, sahil şeridini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa sahil şeridini genişletmek için çalışmalar yürüten Süleymanpaşa Belediyesi, Alkaya mevkiinden Değirmenaltı Mahallesi'ne bağlanan kordon boyu projesi ile eşzamanlı olarak Altınova Mahallesi'nde de sahil düzenlemesi çalışmalarına hız verdi. Sil baştan yenilenen sahil şeridi ile Süleymanpaşa yeni bir cazibe merkezi daha kazanmış olacak.
    Altınova Mahallesi'ne değer katacak olan sahil düzenlemesi projesini yakından takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

    BAŞKAN YÜKSEL YERİNDE İNCELEDİ

    Altınova sakinleri ve esnafla sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Yüksel, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Altınova sahilimizde hummalı biçimde sürdürdüğümüz yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledik. Bölgenin çehresini değiştireceğimiz projemizin detaylarını yerinde değerlendirerek, mahalle sakinlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Kısa sürede Altınova sahilini tanıyamayacaksınız. Şimdiden hemşehrilerimize ve Süleymanpaşa'mıza hayırlı olsun" dedi.

    SOKAKLAR YENİLENİYOR

    Bu arada Süleymanpaşa Belediyesi yıllardır el değmeyen sokakları yenilemeye devam ediyor. Yavuz Mahallesi'ndeki yol yenileme çalışmaları kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Tevekkül Sokak'ta başlatılan kilit taş kaplama çalışması geceli gündüzlü gerçekleştirilen yoğun çalışma sonucunda yalnızca bir günde tamamlandı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tevekkül Sokak'ta gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek tetkiklerde bulundu. Yavuz Mahallesi sakinleri ile istişarede bulunan Yüksel, ayrıca Tevekkül Sokak'ın ardından Arabacı Sokak'ta gerçekleştirilecek olan çalışmaları da yerinde planladı.

    Süleymanpaşa'da en önemli ve vatandaşların en çok şiaâyet ettiği sorunun bozuk ve yıllar boyunca ihmal edilmiş yollar olduğunu belirten Başkan Yüksel, "Bizim önceliğimiz yol sorunumuzu tamamen ortadan kaldırmak. Bu hedef doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yavuz Mahallemiz yıllardır hak ettiği hizmetleri bir türlü alamamıştı. Göreve geldiğimiz günden bu yana burada ciddi çalışmalar ve yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Artık kullanılmaz hale gelen Tevekkül Sokak'ta işlevini yitirmiş malzemeyi tamamen kaldırdık, zemini sıkıştırarak sokağımızı yeniden kilit taşla kapladık. Çalışmalarımıza Arabacı Sokak'la devam ediyoruz" dedi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow