hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden kimsesiz yaşlı ve engellilere destek

    Süleymanpaşa Belediyesinden kimsesiz yaşlı ve engellilere destek
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden kimsesiz yaşlı ve engellilere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Belediyesi yaşlı, kimsesiz, engelli ve ihtiyaç sahibi kişilere temizlik ve bakım hizmeti, ev temizlikleri, çamaşır ve bulaşık işlerine kadar ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallede yaşayan yaşlı bir vatandaşın talebi doğrultusunda  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın evinde tamirat, boya ve temizlik çalışması yaptı. Evin eşyalarını da yenileyen ekipler, evi yeniden yaşanabilir hale getirerek Ayşe Turhal'a teslim etti.

    Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaşlı kadının evinin sil baştan yenilendiğini söyledi. Süleymanpaşa'da yaşayan her vatandaşın yardımına koşmayı görev bildiklerini ifade eden Yüksel, "Teyzemize imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalıştık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bakımsız durumdaki evlerinde yenilemeler gerçekleştirdik. Bizler 7'den 70'e her vatandaşımıza hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yardımına koşmayı görev bildik. Bu anlayışla gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow