hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına çorba ikramı

    Süleymanpaşa Belediyesinden sağlık çalışanlarına çorba ikramı
    expand

    Süleymanpaşa Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına çorba ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, günün ilk saatlerinde Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulunarak çorba ve simit ikramında bulundu. 

    Sağlık çalışanlarının salgın sürecinde fiziksel ve psikolojik olarak en çok yıpranan kesimi oluşturduklarına dikkat çeken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, süreç boyunca büyük bir özveriyle halk sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek ve ikramda bulunmak üzere, Kasım ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılan Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne geldiklerini belirtti.

    Sıcak çorba ve simit ikramında bulunarak sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları ve salgına karşı fedakar mücadele ettikleri için teşekkür eden Yüksel, sağlık personeli ve hastaneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Şehir Hastanesi ziyaretinde Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Çınar ve Gökhan Saygı eşlik etti. Yüksel, "Bu sabah mesaimize, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanemizde başladık. Belediye Başkan Yardımcılarımız Gökhan Saygı ve Sabri Çınar ile birlikte çorba ikramında bulunduğumuz sağlık çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar, vatandaşlarımıza sağlıklı günler diledik" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow