hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşa'da koronavirüsle mücadele aralıksız sürüyor

    Süleymanpaşada koronavirüsle mücadele aralıksız sürüyor
    expand

    Süleymanpaşa'da koronavirüsle mücadele aralıksız sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SÜLEYMANPAŞA,(Tekirdağ)(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa ilçesinde  belediye ekipleri, koronavirüs salgını ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

    Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nden oluşturulan ekiple ilçede, koronavirüs salgını ile mücadelesi araklıksız sürüyor. Ekipler ilçede sağlık tesisleri, duraklar, yeşil alanlar gibi insan yoğunluğu bulunan alanlarda sürekli olarak dezenfekte ederken vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek toplu konut alanları ile iş merkezlerinde de salgına karşı mücadele kapsamında dezenfekte ediyorlar.

    Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kentin her alanında dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Koronavirüs ile mücadelede kapsamında dezenfekte çalışmalarına araklıksız devam ettiklerini belirten  Yüksel, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak koronavirüs illeti ile mücadelemize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Hemşerilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan alanların korona virüsten arındırılması için ekiplerimizce, dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarımızın  her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her konuşmasında değindiği maske, mesafe, temizlik kurallarını bir kez daha hatırlatarak vatandaşlarımızı,  koronavirüs ile mücadelede duyarlı olmaya davet ediyorum. Bizler virüsle mücadelede elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu virüs illetinden hep birlikte mücadele ederek, eski güzel günlerimize kavuşacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow