hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu

    Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu
    expand

    Süleymanpaşalı sporcular sualtına damga vurdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen 2021 Serbest Dalış Kulüplerarası Havuz Türkiye Şampiyonası'ndan derece ile döndü.

    4 Haziran - 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonada Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan sporcular, birçok kategoride madalya kazandı. 'Paletsiz Tek Nefes Dipten Gitme' branşında; Ümitler Kategorisi'nde Ata Kuş 2'incilik, Gençler Kategorisi'nde ise Özgür Seyrel 3'üncülük elde etti. 'Mono Palet Tek Nefes Dipten Gitme' branşında; Ümitler Kategorisi'nde Ali Berke Çomak 2'inci, Ahmet Kahraman 3'üncü, Gençler Kategorisi'nde Özgür Seyrel 3'üncü oldu.
    'Çift Palet Tek Nefes Dipten Gitme' branşında; Ümitler Kategorisi'nde Ali Berke Çomak 2'inci, Ata Kuş 3'üncü, Gençler Kategorisi'nde Özgür Seyrel 2'inci olarak yarışmayı tamamladı.
     
    TÜRKİYE REKORU

    Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada çeşitli başarılar elde eden Özgür Seyrel, 'Nefes Tutma' branşında 6 dakika 8 saniyelik derecesi ile Türkiye rekoru kırarak Gençler Kategorisi'nde birinci, Büyükler Kategorisi'nde ise 2'inclik elde etti. Ayrıca, aynı kategoride yarışan Ahmet Barış Kahraman ise Ümitler Kategorisi'nde elde ettiği derece ile adını Türkiye 2'inciliğine yazdırdı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow