hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden portatif mescit

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden portatif mescit
    expand

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden portatif mescit

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların istek ve beklentileri doğrultusunda Süleymanpaşa ilçe sahilinde portatif mescidi hizmete sundu.

    Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşların sahil alanında mescide ihtiyaç duyulduğu yönünde taleplerde bulunmaları üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından portatif mescit temin edildi ve Sahil Dolgu Alanı’nda kurulumu gerçekleştirildi. Modern ve estetik tasarımlı mescidin hizmete sunulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Portatif mescitte namaz ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, verilen bu hizmetten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz tarihten beri her alanda halkımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’na mescit yapılması yönünde talepleri oldu. Biz de bu talebi yerinde bulduk ve gereğini yaptık. Hizmete sunmuş olduğumuz mescidin hayırlı olmasını ve vatandaşlarımızın burada yerine getirdikleri ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow