Tekirdağ haberleri
Yaşlı Yaşam Merkezi'nde ebru ve resim öğreniyorlar

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi, Altınova Mahallesi'nde bulunan Osman Tabak Yerleşkesi içerisinde hizmet veren Gündüz Yaşlı Yaşam ve Aktivite Merkezi'nde 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik ebru ve resim kursu düzenledi.
65 yaş üstü vatandaşların zamanlarını verimli bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla belirli aralıklarla çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenleyen Gündüz Yaşlı Yaşam ve Aktivite Merkezi, yağlı boya resim ve geleneksel sanatlarımızdan biri olan ebru sanatı eğitimi başlattı. El becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirerek, üretim yaparak zamanlarını değerlendiren büyüklerimiz, aynı zamanda yaşıtları ile bir araya gelerek sosyalleşme imanı buluyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Altınova Mahallesi Gündüz Yaşlı Yaşam ve Aktivite Merkezi'nde etkinlik odaları, teknoloji salonu, atölye ve yemekhane bulunurken, görevli personel de merkezden faydalanan 65 yaş üstü vatandaşların her ihtiyacı ile yakından ilgileniyor. Merkezdeki etkinlikler, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri sıkı sıkıya uygulanarak gerçekleştiriliyor.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.