hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bekler, belediye personelinin bayramını kutladı

    Başkan Bekler, belediye personelinin bayramını kutladı
    expand

    Başkan Bekler, belediye personelinin bayramını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı İlker Bekler, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personelleriyle bayramlaşarak çeşitli hediyeler verdi.
    Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Belediyesi'nde bir ilki gerçekleştirdi. Başkan Bekler, hazırlattığı hediye paketlerini personeline kendisi dağıtarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. Belediye binasındaki birimleri tek tek ziyaret eden Başkan Bekler, personele içerisinde kolonya, leblebi, lokum ve çikolata olan bayram paketi hediye etti. Pandemi sürecinde ve ramazan ayı dolayısıyla göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı her birime ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Bekler, bundan sonraki iyileşme süreci de atlatılarak en kısa sürede normale dönüleceğini belirtti.
    Ramazan ayının son günlerine geldiklerini belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Turhal Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Bu süreçte elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın sorunlarını ve problemlerini en kısa sürede çözüm yoluna kavuşturarak, hemşerilerimizle birlikte sorunsuz bir ramazan ayı idrak ettik. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belediyemizde bir ilki başlatarak, mesai arkadaşlarımız için hazırlattığımız hediye paketlerini tek tek takdim ettik. Şahsım ve bütün belediye meclis üyelerimizin adına mesai arkadaşlarımın değerli ailelerinin, Turhallı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nın Turhalımız, ülkemiz, vatanımız ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow