hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bekler zabıta haftasını kutladı

    Başkan Bekler zabıta haftasını kutladı
    expand

    Başkan Bekler zabıta haftasını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü yılı dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personelini kutladı.
    Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü olan '1-7 Eylül Zabıta Haftası' kapsamında Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Belediyesi Zabıta ekiplerini ziyaret etti. Zabıta personelini koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek tebrik eden Belediye Başkanı Bekler'e desteklerinden dolayı ekipler teşekkür etti.
    Zabıta Müdürlüğü'nün her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla çalıştığını dile getiren Başkan Bekler, "Zabıta ekiplerimiz yoğun çalışmalarla halkımızın huzuru ve refahı için üzerine düşen görevi başarıyla yerine getiriyor. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediyemiz Zabıtası, ilçemizin gelişimine de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Zabıta Müdürlüğümüz bizim bu dönem önemsediğimiz müdürlüklerden bir tanesi. Vatandaşlarımızla güzel diyaloglar kuruyor, dar bir kadromuz olmasına rağmen iyi işler başarıyorlar. Burada bizim vizyonumuz sizlersiniz. Dolayısıyla vicdanı ve mesleki bir sorumluluğunuz var. Bu duygu ve düşüncelerle teşkilatımızın Zabıta Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow