hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: 5 bin ailenin sofrasına misafir olduk

    Başkan Eroğlu: 5 bin ailenin sofrasına misafir olduk
    expand

    Başkan Eroğlu: 5 bin ailenin sofrasına misafir olduk

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediyesi ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla binlerce gıda kolisi dağıttı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 5 bin ailenin sofrasına misafir olduklarını söyledi. 
    Tokat Belediyesi, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla binlerce gıda kolisi hazırladı. Sosyal Market ve Aşevi tarafından hazırlanan gıda kolileri, belirlenen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla da vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
    Başkan Eroğlu; "11 ayın sultanı ramazan ayında da vatandaşlarımızla her ne kadar halkımızla birlikte iftar yapamasak da, orucumuzu açamasak da, da ihtiyaç sahibi, kimsesi olmayan ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın gönül kapılarını çalmaya, gönüllerine girmeye devam ediyoruz. Bu amaçla 5 bin gıda kolisi hazırladık. Bu gıda destek kolilerimizi dar gelirli ve 65 yaş üstü kimsesi olmayan vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızın iftar sofralarına katkı sağlamış oluyoruz. Böylesi mübarek aylarda ve yaşadığımız pandemi gibi zor bir süreçte, devletimizin imkanlarını halkımız için, esnafımız için kullanmaya, onlara ulaştırmaya, bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow