hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Çocuklarımızın hayalleri, sevinçleri her şeyden önemlidir

    Başkan Eroğlu: Çocuklarımızın hayalleri, sevinçleri her şeyden önemlidir
    expand

    Başkan Eroğlu: Çocuklarımızın hayalleri, sevinçleri her şeyden önemlidir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Mahallesi'nde yapımı devam eden çocuk parkında incelemede bulundu. Eroğlu, en kısa sürede parkın tamamlanarak çocukların hizmetine açılacağının müjdesini verdi. 
    2020 yılı başlarında düzenlenen 'Mahalle Buluşmaları' toplantıları ile mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini plan dâhilinde uygulamaya başlatan Başkan Eroğlu, Karşıyaka Mahallesi Geksi Caddesi 8'inci Sokak'ta bulunan boş alanın çocuk parkı yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Turan Türk ve teknik ekibiyle birlikte Karşıyaka Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Eroğlu, yapımına başlanılan park alanını ziyaret etti. Çocuk Parkıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, en kısa sürede parkın tamamlanarak çocukların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.
    Başkan Eroğlu "Mahalle Buluşmaları toplantılarımızda aldığımız kararları plan dahilinde uygulamaya devam ediyoruz. Karşıyaka Mahallesi Geksi Caddesi 8'inci Sokak'taki boş alanın park yapılması için çocuklarımızın istek ve talepleri olmuştu. Bizler de onlar için güvenli parklar oluşturmaya devam ediyoruz. Bugün de çocuklarımızın bizden talebi doğrultusunda park alanımızı düzenlemeye başladık. Bu alana tam standartlara uygun halı saha yapacağız. Oyun gruplarımızı, spor aletlerimizi bu alanda konuşlandırarak parkımızı hazır hale getireceğiz. Çocuklarımızın hayalleri, sevinçleri, gülüşleri bizim için her şeyden önemlidir. Bölgemiz çocuklarına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
    Karşıyaka Mahalle Muhtarı Turan Türk ise Başkan Eroğlu'na teşekkür ederek; "Mahalle sakinlerimizin ve özellikle çocuklarımızın talepleri doğrultusunda Başkanımız çalışmalarını sürdürüyor. Sokakta atıl durumda bulunan boş alanın çocuk parkı yapılması için çalışmalar başlatıldı. Çocuklarımız ve mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow