hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Emaneti 5 yıl daha taşıyacağız

    Başkan Eroğlu: Emaneti 5 yıl daha taşıyacağız
    expand

    Başkan Eroğlu: Emaneti 5 yıl daha taşıyacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) – TOKAT’ta 31 Mart seçimleri sonrasında ikinci kez belediye başkanı olarak seçilen Eyüp Eroğlu, mazbatasını aldı.
    Tokat Adliyesinde İl Seçim Müdürü Recep Akmak’tan mazbatasını alan Başkan Eroğlu, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
    Başkan Eroğlu, kendilerine verilen sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, ''Pazar günü itibariyle Tokat ilimizdeki belediye seçimlerimiz kesinleşmiş oldu. Biz de bugün mazbatamızı Seçim Kurulu müdürümüzden teslim almış bulunmaktayız. Ben öncelikle seçimlerin ve aldığımız bu yetkinin şehrimize, bizlere ve bütün Tokatımıza hayırlar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Bu mazbatanın asıl sahibi değerli Tokat halkımızdır. Çünkü seçimlerde Tokatlımız bize tekrardan güvendi. Tokatlılar tekrardan bizi bu göreve layık gördü ve bu emaneti bizlerin omuzlarına yüklediler. Biz de öncelikle bu sorumluluğun, verilen bu emanetin ne kadar kutsal ve önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz ve omuzlarımızdaki yükün de farkındayız. 5 yıl nasıl bu emaneti yere düşürmeden canla başla, alın teriyle, yoğun gayretlerle bugünlere getirdiysek bundan sonra da emaneti inşallah başta Rabbimizin rızası, sonra halkımızın rızası doğrultusunda aynı emaneti millet için, Tokat için, Tokatlı için taşımaya devam edeceğiz. Allah bizleri ekibimizi muvaffak eylesin, yolumuzu açık eylesin. Belediye meclisi üyelerimiz de mazbatalarını aldılar. İnşallah ilk toplantımızı da bu cuma günü meclis olarak gerçekleştireceğiz. Meclisimize de ben hayırlı uğurlu olsun diyorum'' dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow