hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de güçlenir

    Başkan Eroğlu: Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de güçlenir
    expand

    Başkan Eroğlu: Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de güçlenir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) -TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de o kadara büyür ve güçlenir. Bu amaçla esnafımızın işine iş, aşına aş katmak için meydan yeni yol esnafımızın bulunduğu sokakta restorasyon çalışmaları yapacağız" dedi. 
    Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Meydan Yeni Yol ve Hızarhane Caddesi esnaflarıyla biraraya gelen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Meydan Yeni Yol'da sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yapılacağının müjdesini verdi.
    Esnaflarla istişare toplantısında konuşma yapan Başkan Eroğlu, "Tokat Belediyesi olarak bizler her zaman esnaflarımızın yanında yer alamaya devam ediyoruz. Esnafımız zor bir süreçten geçti ve halen süreç devam ediyor. Tokatlı esnafımız her zaman çok mütevazi ve işine sahip çıkıyor. Bu yönüyle Tokatlı esnaflarımız her daim takdire şayandır. Bizim de görevimiz her zaman sizlerin yanınızda olmaktır.  Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de o kadara büyür ve güçlenir. Bu amaçla esnafımızın işine iş, aşına aş katmak için Meydan yeni yol esnafımızın bulunduğu sokakta restorasyon çalışmaları yapacağız. Bölgede yapacağımız sokak sağlıklaştırma çalışmamız tamamlandığında inanıyorum ki, esnafımızın işleri daha çok canlanacaktır. Bölge esnafımıza, şehrimize hayırlı olsun. Bu güzel toplantıyı düzenleyen Bakkallar-Manifaturacılar-Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya kardeşimize, Oda yönetimine ve katılım sağlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    Bakkallar-Manifaturacılar-Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şaban Kaya ise, Başkan Eroğlu'na katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Göreve geldiği günden itibaren başkanımız, biz esnafların tüm sorunlarını tek tek çözüme kavuşturmuştur. Buna tüm esnaflarımız ve Tokat halkı şahittir. Meydan yeni yol bölgesi için vermiş olduğu müjdeden dolayı bölge esnafımız adına ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow