hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz

    Başkan Eroğlu: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz
    expand

    Başkan Eroğlu: Esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, Başkan Fehmi Çankaya ile esnafların durumu hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Eroğlu her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini  söyledi. 
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Tokat Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, Başkan Fehmi Çankaya ile esnafların durumu hakkında istişarelerde bulundu. Çekenli İş Merkezi ve Terminal’deki kiralarda artış olmadığı müjdesini veren Başkan Eroğlu şunları söyledi: “Tokat Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanımız Fehmi Çankaya’yı Belediye Meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ederek Tokat’ımızın esnafları için neler yapabilir hakkında istişarelerde bulunduk. Tokat esnafı ariftir, her daim örnek gösterilen insanlardır. Pandemi sürecinde de bunu gördük. Bir kez dahi süreçten dolayı isyan etmeyerek, pes etmeden, Allah’tan geldiğine inanarak, devlet-millet el ele vererek çok önemli bir çalışmaya da imza attılar. Bizler de Tokat Belediyesi olarak maddi manevi destek vermeye çalıştık. Yine bu süreçte Oda Başkanlarımız da yoğun bir gayret sarf ettiler. El ele verdikten sonra aşamayacağımız hiçbir şey yok. Türkiye’nin ve şehrimizin önünün çok açık olduğunu görüyoruz. Bu süreçte otobüs ve minibüsçülerimiz en fazla zorluğu yaşadılar. Bizler Tokat Belediyesi olarak elimizden geldiğince taşın altına elimizi koyarak destek oluyoruz. Esnafımızın sahip olduğu bu kurumu yine esnaflarımız için kullanıyoruz" dedi. 

    Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na destekleri için teşekkür eden Tokat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Çankaya ise, "Tokat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak Belediye Başkanımızla sürekli görüşüyoruz. Her zaman esnafımızın, sanatkarımızın ve bizlerin yanında olmuştur. Pandemi sürecinde de her türlü yardımlarla yine esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz bize yeteriz sloganıyla her daim hareket ediyoruz. Tokat için, ülkemiz için ne gerekiyorsa bunu gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. İnşallah yeniden eski sürece döneceğiz. Esnafımız ve sanatkarımız rahat bir nefes alacaktır. Bu süreçte servisçilerimiz, öğrenci servis işi yapan esnafımız, kahveci esnafımız, lokantacı esnafımızın bir bölümü ve okul kantinlerimiz daha çok sıkıntılı. Belediye Başkanımızdan bu konuda destek istedik. İnşallah bu zorlu sürecinde üstesinden geleceğiz. Belediye Başkanımıza, Belediye Meclisimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow