hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Her daim engellilerimizin yanındayız

    Başkan Eroğlu: Her daim engellilerimizin yanındayız
    expand

    Başkan Eroğlu: Her daim engellilerimizin yanındayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde "İşaret Dili" kursu açıldı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi. 
    Tokat Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Yeşilırmak Bilgi Evi'nde "İşaret Dili" kursu açılışı yapıldı. Açılışa Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali Aras ve kursiyerler katıldı.
    Daima engellilerin yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Biz her zaman söylüyoruz. Engeller yoktur. Biz de engelleri kaldıran bir şehirde yaşayan, engelsiz şehir Tokat'ı birlikte beraberce oluşturan meydana getiren insanlarız. Bizler 'Engelsiz Şehir Tokat' sloganıyla yola çıktık ve kısa sürede çalışmalarımızı başlattık. İlk olarak caddelerimizde bu yürüyüş kılavuz izleri ve iniş çıkış rampaları ile kaldırımlarımızı engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirdik. Her daim engellilerimizin yanlarında olduğumuzu ve yaşadıkları zorlukları giderme gayretinde bulunduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Nihayetinde hepimiz engelli adayıyız ve bu bilinçle onlarında bu şehirde rahatça yaşamaları için gerekli tüm kurumlar ile çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Kursumuz hayırlı olsun" diye konuştu.
    Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras ise, desteklerinden dolayı Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na teşekkür etti. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow