hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Her gün bir mahallemizi ziyaret ediyoruz

    Başkan Eroğlu: Her gün bir mahallemizi ziyaret ediyoruz
    expand

    Başkan Eroğlu: Her gün bir mahallemizi ziyaret ediyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)-TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ramazan ayında kapı kapı gezerek, yaşlı ve tek yaşayan vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. 
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gönül Köprüsü ziyaretlerine her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da devam ediyor. Özellikle yaşlı ve tek başına yaşayan vatandaşlara öncelik verilen ziyaretler çat kapı olarak gerçekleştiriliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma ile birlikte evlerinde tek başına yaşayan yaşlılara hayırlı ramazanlar teması ile gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Eroğlu, vatandaşların taleplerini dinliyor.
    Başkan Eroğlu "Tokatımızda girmedik sokak, ulaşılmadık kapı bırakmıyoruz. Adım adım yürüyerek vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya, dertleriyle hemhâl olmaya, dualarını almaya, ulaşılmadık bir kapı kalmayana dek aynı istikamette yürümeye devam inşallah. Biz Ramazanı Şerif’te her gün bir mahalleyi geziyoruz. Bunu da göreve geldiğimizden beri her ramazan ayında gerçekleştiriyoruz elhamdülillah. Genel olarak ziyaretlerimizi öğleden sonra yapıyoruz ve günün 3-4 saati bu ziyaretlerle tamamlanıyor. Hasta olanlar ve yalnız başına yaşayanları, ihtiyaç sahiplerine öncelik veriyoruz. Bu vatandaşların tespitinde ise belediye ekiplerimizden ve mahalle muhtarlarımızdan destek alıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow