hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Personelimizin her daim yanındayız

    Başkan Eroğlu: Personelimizin her daim yanındayız
    expand

    Başkan Eroğlu: Personelimizin her daim yanındayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediyesinde uzun yıllardır hizmet veren ve emekliye ayrılan personel için veda programı düzenlendi.
    Tokat Belediyesi yeni şantiye binasında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle veda programında bir araya gelen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 28 yıldır Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde aralıksız hizmet veren Cemil Erbek’e belediyeye ve Tokat’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
    İşçi, memur ayırmaksızın tüm personellerin her daim hak ve hukukunu gözettiklerini söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Belediyecilik fedakârlık isteyen bir meslek. Bu fedakarlığı uzun yıllar gösteren ve şehrimize hizmet eden değerli bir arkadaşımız aramızdan ayrılıyor. Hizmetlerinden ötürü şahsım, belediyemiz ve Tokatlılar adına teşekkür ediyorum. Kendisi 28 yıl 3 aydır belediyemize emek vermiş, alın teri akıtmış güzel işlere imza atmış. Güzel bir intiba bırakarak emekli oluyor. Hakkımız helal olsun, kendisinden Allah razı olsun. Rabbim nice nice güzel günlerde bizi buluştursun. Tokat Belediyesi olarak bizler her zaman ikili ilişkiler içinde halkımıza hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık, yapmaya da devam ediyoruz. Sorumluluğumuzun bilincinde olup, hem belediyemizi hem de personellerimizi dengede tutmak için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim için çalışan personellerimiz her zaman üstündür. Çünkü hizmet yaparken, onların aracılığı ile değerli halkımıza hizmet ediyoruz" dedi.
    Emekli olan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ustalarından Cemil Erbek ise Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow