hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Şehrimizi makamdan değil, halkın içinden yönetiyoruz

    Başkan Eroğlu: Şehrimizi makamdan değil, halkın içinden yönetiyoruz
    expand

    Başkan Eroğlu: Şehrimizi makamdan değil, halkın içinden yönetiyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA)-TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu esnaf vatandaşları ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili görüş ve taleplerini dinledi.  Başkan Eroğlu, "Şehrimizi makamdan değil, halkın içinden yönetiyoruz" dedi. 
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Eroğlu ziyaretlerinde Tokat'ın geleceğine yönelik planlamalarını aktarırken, esnafların şehre ve çalışmalara dair görüşlerini, istek ve temennilerini dinledi. Pandemi süreci öncesinde Mahalle Buluşmaları kapsamında tüm mahalleleri tek tek ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerine göre çalışma planı oluşturduklarını belirten Başkan Eroğlu, "Her daim halkımızla iç içe olmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

    'SADECE ŞEHİR DEĞİL, HUZUR DA İMAR EDİYORUZ'

    Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Erenler Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, hasbihal eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada "Tokatımızın kendine has bir huzur ortamı var. Tarihinde hiç kargaşa yok ve biz bunu daha da pekiştirmek istiyoruz. Evliya Çelebi'nin de dediği gibi, havası hoş şehirde insanlar kin tutmaz, nefret nedir bilmezler. Ahilik geleneğini yıllardır sürdüren ve asırlardır gönlünü ve kapısını halka açık tutan Tokatlı esnaflarımızı ziyaret etmeye onların istek ve taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla iç içe, hemhal olmaya devam ettik. Bugün de Gaziosmanpaşa Bulvarımızdaki ve Erenler Mahallesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. 
    Tokat Belediyesi olarak aldığımız tüm kararları halkımızla, esnafımızla birlikte alıyoruz. Pandemi süreci dolayısıyla işyerlerini açamayan esnaflarımız oldu. Belediye olarak sürecin ilk gününden itibaren esnaflarımızın yanında olduk ve elimizi taşın altına koyduk. Bizim esnafımız her daim örnek gösterilmiştir. Bu sürecin de Allah'tan geldiğine inanarak asla isyan etmemiş ve asla da pes etmemiştir. Devlet-Millet ele ele bu süreci inşallah atlatacağız. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açarak, zamanlarını, güler yüzlerini, selamlarını bizlerden esirgemeyen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow