hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Sevgide özgür, saygıda mecburuz

    Başkan Eroğlu: Sevgide özgür, saygıda mecburuz
    expand

    Başkan Eroğlu: Sevgide özgür, saygıda mecburuz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta belediye ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yaya çizgisi yenileme çalışması gerçekleştirildi.
    Tokat Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesinde ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesinde büyük önem arz eden yaya geçitleri yenilenerek görünür hale getirildi. Trafik işaretleme çalışmlarının şehrin çeşitli bölgelerinde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için yaya geçidi çizgileri çok önemli. 
    Sevgide özgür, saygıda mecburuz. Cemil Meriç'in de dediği gibi; 'Medeniyet, insan şahsiyetine duyulan saygıdır'. Bizler de bu düsturdan hareketle şehrimizin önemli noktalarında 'Önce Yaya' ikonları çizilerek boyamıştık. Deforme olan yaya çizgilerimiz yenileniyor. 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' kampanyası çerçevesinde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Lütfen trafik kurallarına uyalım ve trafikte birbirimize saygımızı gösterelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow