hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu: Vatandaşlarımızın içi rahat olsun

    Başkan Eroğlu: Vatandaşlarımızın içi rahat olsun
    expand

    Başkan Eroğlu: Vatandaşlarımızın içi rahat olsun

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediyenin koronavirüse karşı aldığı tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu.
    Kentte koronavirüs ile ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, halkı tedbirli olmaları konusunda uyardı. 
    Tokat’ta her türlü tedbirin alındığını ifade eden Başkan Eroğlu, "Bugün koronavirüs ile ilgili gerek ülkemizde yapılan bir dizi çalışmalar ve tedbirler, gerekse Tokat ölçeğinde yerelde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek maksadıyla bir araya geldik. Bu sabah itibariyle de yapılacak olan çalışmalarla ilgili organizasyon toplantılarımızı da gerçekleştirmeye başladık. İlgili arkadaşlarımızı da şu anda arazide şehrimizin sokaklarında, caddelerinde görevlendirdik ve hızlı bir şekilde Tokat’ta gerekli tedbirler alınıyor, herkesin içi rahat olsun. Şehrimizde her türlü tedbirler, önlemler alınmakta. İnşallah herhangi bir olay vuku bulmadan bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Hamdolsun baktığımızda başta Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere tüm bakanlıklarımız ve cumhurbaşkanlığımız olayın ilk çıktığı andan itibaren çok yoğun bir şekilde tedbirler alıyor. Daha birkaç gün öncesine kadar da Türkiye’mizde virüse dair bir bulguya rastlanmamıştı. Şu anda Sağlık Bakanımızın yaptığı açıklamalara göre iki vatandaşımızda sonuçlar pozitif çıktı. Ama baktığımız zaman okullarımızın, üniversitelerimizin tatil edilmesi, dün geceden itibaren bütün illere ve ilçelere Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen genelge doğrultusunda yapılacak olan çalışmalar hastalığın ülkemizde yayılmasını önleyecek inşallah" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow