hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eroğlu'ndan küçük Mustafa'ya sürpriz ziyaret

    Başkan Eroğlundan küçük Mustafaya sürpriz ziyaret
    expand

    Başkan Eroğlu'ndan küçük Mustafa'ya sürpriz ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT  Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, TOKCAN Dergisi aracılığıyla kendisine mesaj gönderen Mustafa Arslan'ı (7) ziyaret etti.
    Tokat’ta Zeliha ve Hakan Arslan tek çocukları Mustafa Arslan, Tokat Belediyesi tarafından çıkartılan TOKCAN Çocuk Dergisi aracılığıyla Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na mesaj atatarak evlerine davet etti. Mesaja duyarsız kalmayan Başkanı Eroğlu, Mustafa'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. TOKCAN Dergisi'nden de takip ettiği Başkan Eroğlu'nu karşısında gören Mustafa ise büyük mutluluk yaşadı.
    Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Eroğlu, ''Mustafa bize mesaj atmış. Bizim bir dergimiz var TOKCAN diye. Mustafa mesajında 'Merhaba Eyüp Amca ben Mustafa Arslan. Cemalettin Mahallesi'nde oturuyorum. Ellerinizden öperim' diyerek bizi davet etmiş. Maşallah çok da güzel cümleler yazmış. Mesajına karşılık Mustafa’yı ziyaret etmeye karar verdik" dedi. Küçük çocukla yakından ilgilenen Eroğlu, "Biz sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarının büyüklerisiniz. Bu ülkeyi, bu vatanı, bu şehri sizler daha iyi yerlere getireceksiniz. Bizim de görevimiz sizin gibi evlatlarımızı başımızın tacı yapmak, isteklerinizi yerine getirmek. Aradan yıllar geçer büyürsün Allah’ın izniyle hatırlarsın bu günleri tamam mı Mustafa'' dedi.
    Ziyaretten mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Arslan ise, ''Ben de insanların yüzünü güldüreceğim. Çocuklara parklar yapacağım'' dedi.
    TOKCAN Çocuk Dergisi ile poz veren Mustafa ve Başkan Eroğlu ile bahçeye çıkıp kar topu oynadı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow