hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erbaa OSB'ye yapılacak caminin temeli atıldı

    Erbaa OSBye yapılacak caminin temeli atıldı
    expand

    Erbaa OSB'ye yapılacak caminin temeli atıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Erbaa ilçesinde organize sanayi bölgesindeki çalışan sayısının artmasıyla ihtiyaç haline gelen caminin temeli törenle atıldı.
    Erbaa’da istihdam sayısı 6 bine ulaşan Organize Sanayi Bölgesine yapılacak cami için temel atma töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Gaziosmanpaşa Rektörü Bünyamin Şahin, Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
    Organize Sanayi Bölgesinin büyümesiyle ihtiyaç haline gelen caminin yapımına başlanıldığını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Organize sanayi bölgemizin büyümesiyle yine bir ihtiyacını gidereceğiz inşallah camimizin temelini atacağız. Emeği geçen başta sayın valimize ve dernek başkanımıza destek çıkacak olan iş insanlarına ben huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Organize Sanayi Bölgemiz kurulduğu günden bugüne aynı heyecanla büyümeye devam ediyor. Geçen hafta beni Ali Şevki Erek bakanımız aradı. Ve aynı kurulumundaki heyecan ile organize sanayi bölgesinin büyümesinin heyecanını bugün hala yaşadığını hissettim, gördüm. Onun emekleriyle ve geçmişteki kaymakamlarımızın, valilerimizin, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın emekleriyle organize sanayi bölgesi bugün bu noktaya geldi. İnşallah hem Erbaamızdaki hem de diğer ilçelerimizdeki organize sanayi bölgelerimiz hak ettiği yerlere hepinizin desteğiyle gelirler" dedi.
    Tokat Valisi Ozan Balcı ise "Hayırseverlerimizin yaptıracağı bu caminin temel atma töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tokatımıza, Erbaamıza, OSB'mize, iş adamlarımıza, insanlarımıza hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yapmayı, yaptırmayı nasip etsin diyorum. Ayrıca siz saygıdeğer hemşerilerimizi buraya gelerek bu etkinliği yüreklendirdiğiniz için çok çok çok teşekkür ediyorum. Erbaa Tokat’ın bir kıymeti. Sadece Tokat'ın bir kıymeti değil. Hem çalışkan insanlarıyla, vatanperver, fedakâr insanlarıyla böyle ekmeğini topraktan çıkaran insanlarıyla, hem de şu kıymetli doğasıyla, tarihiyle bir saklı cennet. Burası yerde bırakılmayacak kadar kıymetli, yüzeye konulamayacak kadar pırlanta büyüklüğünde bir değer. Yani hem insanlarıyla hem sahip olduklarıyla hem de zenginlikleriyle" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow