hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erbaa'da altyapı çalışması

    Erbaada altyapı çalışması
    expand

    Erbaa'da altyapı çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Erbaa ilçesinde belediye Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde içme suyu altyapısı için çalışma başlattı.
    Erbaa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Yıldırım Beyazıt Mahallesi Türkiyem Caddesi’nde gerçekleştirilecek yol yapım çalışmaları öncesi içme suyu altyapısını yenilemek ve kot farklarını düzeltmek için çalışma başlattı. 680 metre uzunluğundaki hattın kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarının başlatılması planlanıyor.
    Altyapıdaki eksiklikleri giderdikten sonra caddede üstyapı çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Yol yapım çalışmaları öncesi ekiplerimiz içme suyu altyapısında kot farklarını düzenlemek için çalışmalara başladı. 680 metrelik içme suyu hattımızı yenileyip kot farkı sebebiyle gelecekte yaşanabilecek sorunların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Ekiplerimizin altyapı çalışmalarının ardından Türkiyem Caddesi'nde yol yapım çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow