hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erbaa'da festival coşkusu devam ediyor

    Erbaada festival coşkusu devam ediyor
    expand

    Erbaa'da festival coşkusu devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA(Tokat), (DHA) –TOKAT’ın Erbaa ilçesinde 22'nci Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yaprak Festivalinde Oğuzhan Koç ve Derya Uluğ sahne aldı.
    Erbaa Belediyesi ve Erbaa Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 22'nci Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yaprak Festivalinin ikinci gününde yüzme ve bisiklet yarışmaları, folklor gösterileri, atlı okçuluk ve kano gösterileri, çocuk şenliği ve konserler gerçekleştirildi. Etkinliklere MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Oğuzhan Koç ve Derya Uluğ ilçe stadında sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı konsere katılan vatandaşlar Oğuzhan Koç ve Derya Uluğ’un söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi.
    Hep birlikte festival coşkusunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Karagöl, "İnşallah Oğuzhan Koç ve Derya Ulu hanımefendiyle bu akşam eğleneceksiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Hepinizin mutlu ve umutlu yaşaması için daha çok çalışacağız. Sizleri çok seviyor, Cenabı Allah'a emanet ediyorum" dedi.
    MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut festivalin büyük coşkuyla devam ettiğini ifade ederek "İyi ki varsınız. Bu coşkuyu anlamlı kılan, bugün burada yüreğinizi alıp gelerek bizleri gururlandıran siz genç kardeşlerimizsiniz. Biliyorum ki bir an önce konser başlasın istiyorsunuz ama size mutlaka ama mutlaka söylemem gereken bir şey var. Sizler ecdadınızdan miras kalan bir vatan toprağı üzerinde bugün hep birlikte tek yürek olmuş şekilde mücadele veriyorsunuz. Zor ve çetin günlerden geçiyoruz. Ama şunu hiçbir zaman unutmayacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Anadolu'da yaktığı meşaleyi bin yıl daha ışıl ışıl hür dünyaya saçacak olan sizlersiniz. O büyük liderin ve onun silah arkadaşlarının dedelerinizle birlikte kurduğu Cumhuriyet tam bir sene sonra yüz yaşına girecek. Dolayısıyla bu Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk sizlere emanet etti. Bileceksiniz ki bu emanetin şerefli bayrağı ve sancağı sizlersiniz" diye konuştu.
    Festival Pazar günü Küçük Yaylada gerçekleştirilecek konserler ve gösterilerle sona erecek. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow