hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erbaa'da uzaktan eğitim merkezi, öğrencilere ders içerikleri ulaştırıyor

    Erbaada uzaktan eğitim merkezi, öğrencilere ders içerikleri ulaştırıyor
    expand

    Erbaa'da uzaktan eğitim merkezi, öğrencilere ders içerikleri ulaştırıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim UĞUR/ERBAA,(Tokat) (DHA)- TOKAT’ın Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitimden yeterince yararlanamayan öğrencilere ders içeriklerini muhtarlar aracılığıyla ulaştırıyor.
    Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü canlı derslerden yeterince yararlanamayan öğrenciler için uzaktan eğitim merkezi kurdu. Merkezde öğretmenler tarafından hazırlanan ders içerikleri her hafta muhtarlar aracılığıyla öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.
    Uzaktan eğitim merkezinde incelemelerde bulunan Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan; "Öğretmenlerimiz, uzaktan eğitim sürecinde her türlü iletişim kanalını kullanarak öğrencilerine birebir ulaşmaya ve öğrencileri ile kurdukları bağı asla koparmamaya gayret etmektedirler. En uzak köylerimizde ikamet eden öğrencilerimizden, ilçe merkezinde bulunan öğrencilerimize kadar tüm öğrencilerimizin ellerinden tutma gayreti içerisindeyiz. Onlara ​ ders notlarını ulaştırarak uzakta olsa, yüz yüze de olsa her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ödevlerin hazırlanmasından, teslimine kadar tüm süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow