hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    GOP Bulvarı 24 yıl sonra yeniden asfaltlanıyor

    GOP Bulvarı 24 yıl sonra yeniden asfaltlanıyor
    expand

    GOP Bulvarı 24 yıl sonra yeniden asfaltlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta Gaziosmanpaşa Bulvarı'na 24 yıl önce Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt yenileniyor. 
    Tokat Belediyesi, kent merkezinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. 24 yıl önce Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gaziosmanpaşa Bulvarına yapılan ve oldukça yıpranan asfalt Tokat Belediyesi Başkanı Eyüp Eroğlu'nun girişimleri ile yenileniyor. 
    Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu teknik ekibiyle birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Eroğlu, "Bugün itibariyle bulvarımızın yenilenmesine başladık. Hıdırlık köprüsünden başlayarak şehrimize doğru asfaltın yenilenmesi en kısa zamanda tamamlayacağız. Bu bulvarımız 1996 yılında o dönemlerde şehirler arası bir yoldu. 1996 yılında çok ciddi bir çalışma ile bu günlere gelmişti. Alt yapısı tamamen bitirilerek kara yolları tarafından 1996 yılında dökülen ve yapılan asfaltıyla 24 yıldır Tokat'ın hizmetinde idi. Son bir kaç yıldır asfaltımızda bozulmalar başlamıştı. Ulaştırma Bakanımızın 3 ay önce Tokat ziyaretlerinde kendisinden bir ricada bulunmuştuk, 'Gaziosmanpaşa Bulvarı asfaltlanmasında bize desteğinizi esirgemeyin. Tokat'lı vatandaşlarımıza bir hediyeniz olsun' diye söylemiştik. Sağ olsun Sayın Bakanımız da çok kısa sürede bu isteğimize cevap verdi. Hıdırlık köprüsünden  Çevreyolu girişine kadar bu yolumuzu yeniliyoruz. Bu da yaklaşık 6 kilometredir. Havalar müsaade ettiği sürece tamamını yapacağız" dedi. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow