hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İyilik Hareketi'nden köy çocuklarına hediye

    İyilik Hareketinden köy çocuklarına hediye
    expand

    İyilik Hareketi'nden köy çocuklarına hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta merkeze bağlı Uğrak köyünü ziyaret eden İyilik Hareketi Platformu üyeleri çocuklara kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıttı.
    Ülke genelinde yaklaşık bir yıldır yüzlerce köyü gezerek çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların yüzlerinde bir tebessüme vesile olan İyilik Hareketi Platformu'nun üyelerinin bu yılki son durağı Tokat merkeze bağlı Uğrak köyü oldu. Platform, İstanbul, Şırnak Cizre, Gaziantep, Kahramanmaraş, Sivas, Manisa, Amasya gibi bir çok ilin yanı sıra Makedonya'daki Türk köylerine kadar uzanan bir gönül seferberliğine imza attı. İyilik Hareketi Platformu ilk ve orta okul çocuklarına test kaynak kitapları, kırtasiye malzemeleri, dört büyük futbol takımının orijinal kulüp formaları, atkı bere, bot ve mont ile oyuncak gibi bir çok hediye dağıttı.
    İyilik hareketi öncüsü Kasım Alper Özdemir, "Amacımız çocuklarımızla bir sevgi köprüsü kurarak onların hayallerini ve geleceğe dair hedeflerini dinlerken onlara küçükte olsa hediyeler vererek güzel bir kaç saat yaşatabilmektir" dedi.
    Uğrak köyü muhtarı Fatih Çetin de İyilik Hareketi'ne köy ziyareti için teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow